Un grav accident de circulaţie s-a produs azi-noapte pe Drumul Naţional 1F, în urma căruia un tânăr fost rănit grav. Conducătorul autoturismului nu avea permis de conducere, iar alcooltestul a evidenţiat o valoare pozitivă.

„În noaptea de 25 spre 26 iulie a.c., la ora 0.25, un tânăr de 23 de ani, din  comuna Românaşi, conducea autoturismul pe Drumul Naţional 1F, iar în localitatea Poarta Sălajului, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat într-un cap de pod”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a pasagerului de pe locul din dreapta faţă, un tânăr de 24 de ani, din Românaşi.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilăt că şoferul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie. La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul  expirat.

În cauză,  poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, vătămare corporală din culpă,  dar şi pentru administrarea întregului probatoriu în cauză.

Articolul precedentAutoturism, cuprins de flăcări pe o stradă din Jibou. Cauza: un scurtcircuit
Articolul următorAcţiune de amploare a Poliţiei Rutiere în trafic. Sunt vizate autobuzele, microbuzele, precum şi alte autovehicule de transport persoane sau mărfuri