Elevii Liceului Ortodox ,,Sf. Nicolae” din Zalău au participat, în perioada 8-12 mai, la Olimpiada Națională de Religie pentru Seminariile și Liceele Teologice Ortodoxe, competiție ce s-a desfășurat la Caransebeș.

Este vorba de Josan Raluca – Maria, clasa a IX-a, la disciplina Studiul Vechiului Testament, îndrumător Diac. prof. Torcoş Ionică; Butaş Casian -George, clasa a X-a, la disciplina Studiul Noului Testament, îndrumător Pr. prof. Brisc Petru;Costina Mihai, clasa a XI-a, la disciplina Istoria Bisericii Ortodoxe Române, îndrumător Pr. prof. Urs Andrei-Ştefan și Man Adrian, clasa a XII-a, la disciplina Dogmatică, îndrumător Pr. prof. Brisc Petru.
Elevul Man Adrian din clasa a XII -a, a obținut la disciplina Dogmatică nota 9, 30, reușind sa obțină mențiune, potrivit informațiilor primite de la reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sălaj.

Lotul elevilor participanți la Etapa Națională a fost însoțit de Pr. Brisc Petru, iar din Comisia de Evaluare a făcut parte și Pr. Prof. Ciurbe Călin-Radu, directorul Liceului Ortodox ,,Sf. Nicolae” din Zalău.

Articolul precedentPieton, rănit ușor. Șoferul a părăsit locul accidentului
Articolul următorSe întrerupe alimentarea cu gaz pe două străzi din Zalău