Un bărbat de 39 de ani, din comuna Gîrbou, este cercetat în stare de arest preventiv, fiind bănuit de comiterea unei infracţiuni de viol, faptă comisă într-o parcare din localitatea sălăjeană Gîlgău Almașului.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, în 17 decembrie 2018, în jurul orei 18, Poliția a fost sesizată de o tânără de 19 ani despre faptul că, în timp ce se deplasa cu o mașină de ocazie, pe direcția Jibou- Tihău, pentru a ajunge la locuința bunicilor ei, conducătorul autoturismului s-a abătut de la drum, iar într-o parcare din localitatea Gîlgău Almașului sub amenințarea cu un pistol (armă care nu este supusă autorizării), a obligat-o să întrețină relații sexuale cu acesta.

După comiterea faptei șoferul a condus victima până în apropiere de locuința bunicilor.

 

În urma verificărilor efectuate de polițiști, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat și prins, joi, 20 decembrie.

Acesta a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere din cadrul IPJ Sălaj, iar vineri, 21 decembrie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele bărbatului, instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infracțiunii de viol.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Articolul precedentMeteorologii avertizează! De Crăciun, ploi și lapoviță
Articolul următorŞofer beat, cursă nebună cu poliţia pe urme