Două evenimente rutiere s-au produs în cursul zilei de ieri, pe raza judeţului Sălaj, în urma cărora doi biciclişti au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre aceştia avea o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Primul eveniment s-a produs după-amiaza, pe Drumul Comunal 4A, în localitatea Şamşud.

Potrivit IPJ Sălaj, un adolescent de 14 ani din judeţul Sălaj, se deplasa cu bicicleta pe drumul menţionat, iar în localitatea Şamşud a pierdut controlul direcției de deplasare şi a intrat într-un stâlp.  

 În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a acestuia.

Cel de-al doilea eveniment s-a produs în aceeaşi zi, seara, în localitatea Borla.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din judeţul Bihor, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe sectorul de drum menţionat a pierdut controlul direcţiei de deplasare, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă. 

Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a bărbatului.

În ambele cazuri, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea acestor accidente.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentDe astăzi, o nouă etapă a programului „Rabla la electrocasnice”! Vouchere de până la 500 de lei
Articolul următor„LĂSAȚI-NE SĂ BATEM MINGEA!”, petiție lansată de tinerii din Jibou pentru acces gratuit pe terenurile de sport din oraș