A fost demarată procedura de recepție a obiectivului de investiții „Creşterea eficienţei energetice a  blocului de locuinţe P40 din municipiul Zalău”.

Proiectul este finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, bugetul de stat și bugetul local, valoarea finală a lucrărilor executate fiind de 1.314.597,47 lei cu TVA.

Obiectivul general al proiectului  este creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din municipiul Zalău în contextul demersurilor efectuate de autoritățile locale pentru combaterea efectelor generate de gazele cu efect de seră.

Prin implementarea acestui proiect va scădea cu cel puțin 50 la sută consumul anual specific de energie la blocul de locuinte P40 din Municipiul Zalau și va crește numărul de gospodarii cu o clasficare mai bună a consumului de energie de la 0 la 40 la blocul P40.

Principalele lucrări efectuate

Investiţia realizată prin proiect cuprinde lucrări de eficiență energetică a blocului de locuințe, inclusiv reabilitare termică a anvelopei clădirii și schimbarea corpurilor de iluminat de pe casa scării blocului de locuinţe P40 din municipiul Zalău, str. T. Vladimirescu, nr. 8.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentTânăr din Maramureş, prins beat la volanul unui tractor în localitatea sălăjeană Noțig
Articolul următorUn nou cutremur în România – Seismul a avut 5.7 grade pe scara Richter