TenarisSilcotub oferă şi în acest an burse de merit pentru rezultate deosebite obţinute la învăţătură în anul şcolar 2017-2018.

Programul Burse de Merit, prin care compania răsplăteşte excelenţa în educaţie, marchează anul acesta a zecea ediţie dedicată comunităţii şi o investiţie de peste 1 milion de dolari în viitorul a peste 2.500 de tineri din România.

Începând din 2009, compania TenarisSilcotub susține și recunoaște rezultatele excelente la învățătură ale tuturor liceenilor din Zalău, Călărași și Câmpina, cele trei orașe din România în care are unități de producție.

În acest an aniversar, compania va acorda 250 de burse pentru 250 liceeni cu rezultate deosebite în anul şcolar precedent. “Pentru a excela la învățătură, orice adolescent depune un efort considerabil și de lungă durată. Compania noastră ține să le recunoască performanța din convingerea că oamenii educați pot construi un viitor mai bun și pot contribui la progresul comunităților în care trăiesc. Tinerii care astăzi pun accent pe educația lor au potențialul de a deveni lideri și responsabilitatea de a produce transformările pe care și le doresc în societate. De aceea, timp de un deceniu, compania noastră a investit peste 1 milion de dolari în programul Burse de Merit”, a precizat Codruța Hodrea, manager relații cu comunitatea TenarisSilcotub.

De-a lungul anilor, TenarisSilcotub și-a extins continuu programul de investiții în educație.

Pe lângă bursele de merit acordate elevilor de liceu merituoși indiferent de linia de studiu urmată, compania acordă și burse tehnice, special pentru elevii școlilor cu profil tehnic, parte a programului său de susținere a învățământului tehnic și profesional STEP – Strengthening Technical Education Program).

Sprijinul TenarisSilcotub pentru educație acoperă toate nivelurile de învățământ, prin programe precum „Școala după școală”, destinat elevilor din învățământul primar, consiliere școlară pentru elevi de gimnaziu și, nu în ultimul rând, burse de studiu acordate studenților în cadrul “Roberto Rocca Education Program”.

Articolul precedentAu căzut de la o înălţime de patru metri
Articolul următorTineri din Sălaj, prinşi la furat în Satu Mare