Aproape 50 de kilometri de covoare asfaltice, reprezentând lucrări executate pe tronsoanele a trei drumuri județene, respectiv DJ 108 S: Rus-Zalha, DJ 110D: Surduc – Cristolț și DJ 108B Surduc (DN1H) – Gîrbou – Cernuc – limita județ Cluj, au fost finalizate și recepționate de către Consiliul Județean Sălaj, în intervalul iunie-august 2019.

Lucrările au constat în realizarea unor covoare asfaltice, refacerea marcajelor, șanțurilor și acostamentelor pe tronsoanele drumurilor județene aminitite, valoarea însumată a acestora depășind 9.460.000 lei, cu o finanțare asigurată de la bugetul județului Sălaj.

„Asigurarea conectivității ariilor traversate de către tronsoanele drumurilor județene amintite, cu artere rutiere naționale în condiții de acces și rulare mult îmbunătățite și sigure atât pentru aproape 13.700 de locuitori ai zonelor menționate, cât și în ceea ce privește tranzitul acestora la nivel regional și național, a reprezentat principalul obiectiv al acestor intervenții realizate de către Consiliul Județean în cadrul programului anual de reparații și întreținere drumuri județene 2019”, au precizat reprezentanții administrației județene.

Articolul precedentDana Gîrbovan impune condiții pentru a accepta propunerea premierului României
Articolul următorTinerii greco-catolici, în pelerinaj la Sighet. 165 de km pe jos, pentru a cinsti memoria lui Iuliu Maniu și altor martiri