Zălăuanii sunt așteptați de 1 Decembrie la spectacolul de teatru, după schițele lui Ion Luca Caragiale, ”Căldură? Mare?”. Spectacolul va avea loc de ora 19:00 la Kalvineum, fosta Casă Municipală de Cultură – strada Corneliu Coposu, nr. 17. Potrivit organizatorilor Asociația Pro Teatru, spectacoluleste unul interactiv cu trei actori veniți din București
”Într-o lume abulică și dezordonată în care sistemul de valori fluctuează la fel ca și cursul valutar, personajele lui Caragiale sunt actuale și în același timp, vechi de când lumea. Ironia lui Caragiale despre societatea în care trăim creionează personaje comice care depășesc limita stupidului, deși Einstein ne învață că universul are limite, prostia omului nu!”, a precizat Darius Podan – președintele Asociației ”Pro Teatru”.
„Căldură? Mare?” este un spectacol de divertisment, în care actorii: Daniel Hara, Andrei Seușan și Eduard Cârlan joacă cu publicul pentru a-i face să se simtă parte din poveste, din lumea spectaculoasă a lui Caragiale. ”Umorul și buna dispoziție vă vor destinde timp de o oră , alături de renumitele personaje Lache, Tache și Mache”, transmt organizatorii.

Bilele la acest eveniment se găsesc la prețul de 20 de lei, dar Asociația ”Pro Teatru” anunță reduceri de 25 la sută  pentru elevi, studenți și pensionari. Biletele se găsesc online pe site-ul www.proteatru.ro sau la în format fizic la Biblioteca Județeană Sălaj de luni până vineri între orele 15:00-18:00. Pentru informații Asociația ”Pro Teatru” vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0742 860 457. 

Articolul precedentZeci de persoane, supravegheate judiciar de polițiștii sălăjeni
Articolul următorZeci de șoferi, amendați pentru consum de alcool la volan