Șase bihoreni sunt cercetați de polițiștii din Sălaj, pentru furt calificat, după ce, în urmă cu două săptămâni, au furat aproximativ 260 litri de motorină din două autoutilitare aparținând unei firme din Cluj-Napoca, parcate pe raza localității sălăjene Porț.

 

Polițiștii Postului de Poliție Marca au identificat și cercetat șase bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 44 de ani, toți din comuna Suplacu de Barcău, județul Bihor, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Marca îi bănuiesc pe aceștia că, în noaptea de 13 spre 14  martie, ar fi sustras 257 de litri de motorină din două autoutilitare aparținând unei societăți comerciale, cu sediul în municipiul Cluj Napoca, parcate pe raza localității sălăjene Porț, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.800 de lei. 

Polițiștii Postului de Poliție Marca au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor șase bărbați și pentru recuperararea prejudiciului cauzat.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentSălăjean, arestat preventiv! Beat la volan, a fugit de polițiști, a produs un accident rutier și a fugit de la locul faptei
Articolul următorEuroins, mesaj important pentru clienți. Cum vă puteți recupera banii