Activitatea de prevenire desfășurată, în primele nouă luni ale acestui an, de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sălaj a fost prezentată Adrian Dobocan, prin adjunct al instituției, în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural, care a avut loc astăzi, 23 octombrie.

Potrivit acestuia, au fost efectuate 997 controale de prevenire, iar pentru neregulile constatate şi care nu au putut fi soluţionate pe timpul controalelor preventive au fost aplicate un număr de 4.362 sancţiuni contravenţionale, din care 3.927 avertismente şi 435 amenzi în cuantum de 1.070.100 lei.

Nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale complementare (oprirea funcționării sau utilizării construcțiilor sau spațiilor amenajate în construcții).

De asemenea, în acest an, au fost efectuate 20 de audituri de specialitate și s-a acordat asistenţă tehnică de specialitate în 916 situații pe segmentele de avizări-autorizări – un număr de 141; prevenire incendii – un număr de 759; prevenire dezastre – 10 și șase în alte situații.

ISU Sălaj a mai desfășurat un număr de 1.191 activități de instruiri în diferite localităţi, instituţii şi operatori economici, la care au participat un număr total de 13. 666 persoane.

 

 

 

Articolul precedentPlatforme subterane de colectare a gunoiului în cinci puncte din municipiu
Articolul următorGrupul ”Vouă” face spectacol la Zalău. Intrarea este liberă