Stelian Tofană, profesor universitar al Facultății de Teologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai, unul din cei mai apreciați teologi pe plan mondial în momentul de față, o personalitate care a marcat o întreagă generație de intelectuali, autorul a nenumărate conferințe atât pe continent cât și peste ocean va susține o conferință în Jibou. 
 
Întrebări precum  „Ce se sărbătorește de Valentine’s day?” ,”Cine a fost Sfântul Valentin?” , „Care ar fi modelul unei relații între doi tineri îndrăgostiți dar și cum anume ne căsătorim?”,  dar și multe altele asemenea, își vor găsi răspunsul în cadrul acestui eveniment, care va avea loc sâmbătă, 8 februarie, de la ora 17:00, la Casa de Cultură a orașului Jibou.

În cadrul evenimentului, organizat de Liga Tinerilor din Jibou, va fi și un moment artistic deosebit, susținut de Emima Merca, Alexandru Sav și Alexandru Szocs. De asemenea, potrivit organizatorilor, va fi și o secțiune special dedicată întrebărilor din public.

 
 Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile! Cei interesați se pot înscrie la eveniment prin completarea chestionarului de la sețiunea de „Tichete” a evenimentului! Eveniment: https://www.facebook.com/events/174492790592738/
Totodată, în incinta Casei de Cultură Jibou va fi amplasată și o cutie cu donații pentru cei care doresc să sprijine activitățile viitoare ale Ligii Tinerilor din Jibou.
 
Articolul precedentNumerologie! Cum este interpretată ziua de 02.02.2020
Articolul următorVictor Costache: Niciun stat din jurul României nu are bolnavi de coronavirus. Rata mortalității, mai mică decât la epidemia AH1N1