Lucrările de reabilitare și modernizare a celor două segmente ale drumului județean 196, situate între limita județului Satu Mare și extravilanul orașului Cehu Silvaniei, respectiv tronsonul Cehu Silvaniei – Horoatu Cehului –Benesat au ca termen de finalizare cea de a doua jumătate a lunii noiembrie.

„Lucrările de reabilitare și modernizare a celor aproape 8 kilometri de drum județean se referă în principal la intervenții asupra structurii părții carosabile, realizarea șanțurilor și a rigolelor, dar și a acostamentelor și trotuarelor. Amenajarea drumurilor laterale, realizarea podețelor și a acceselor la proprietăți dar și refacerea totală a podului situat în localitatea Benesat (km42+450), implicit a rampelor de acces și amenajarea albiei, sunt alte categorii de lucrări aflate în execuție în acest moment”, au explicat reprezentanții Consiliului Județean Sălaj.

Valoarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a DJ 196: lim. jud. Satu-Mare – Horoatu Cehului – Benesat este de peste 12.505.000 lei, finanțarea fiind una nerambursabilă (cofinanțat din FEDR – POR 2014 – 2020 – Fondul European de Dezvoltare Regională – Programul Operațional Regional 2014-2020), peste 7 milioane de lei făcând obiectul cererilor de rambursare până în acest moment.

Articolul precedentFără alcool și droguri la volan! Acțiune de prevenire a polițiștilor sălăjeni
Articolul următorCum să preveniți furturile din locuință – proiect al Poliției Sălaj