Olimpiada Națională de Educație Tehnologică – Educație tehnologică și aplicații practice se va desfășura în perioada 22-24 aprilie și va fi găzduită de Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” Zalău.

Competiția este organizată de Ministerul Educației Naționale, prin Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Sălaj.

Potrivit reprezentanţilor ISJ Sălaj, la etapa națională vor participa 288 de elevi din ciclul gimnazial, din toate județele țării, însoțiți de 48 de cadre didactice.

Olimpiada se va desfășura sub îndrumarea și evaluarea Comisiei centrale, care este formată din 23 de membri: profesori universitari, reprezentanți ai ministerului și ai inspectoratelor din alte județe, cadre didactice de specialitate.

Duminică, 21 aprilie, vor fi primiți membrii Comisiei centrale, iar luni, 22 aprilie, începând cu ora 9,30, va avea loc ședința tehnică a Comisiei centrale de organizare și evaluare a olimpiadei, la Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” Zalău.

Elevii participanți și profesorii însoțitori vor sosi în localitate și vor fi cazați la Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian”, Liceul Pedagogic ”Gheorghe Șincai”, Liceul Ortodox ”Sfântul Nicolae” și Liceul Tehnologic ”Voievodu Gelu”.

Tot luni, începând cu ora 18, va avea loc deschiderea festivă a olimpiadei, în Sala Transilvania din Zalău.

Marți, 23 aprilie 2019, de la ora 9, se va desfășura proba scrisă, la Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian”, miercuri, 24 aprilie 2019, se vor soluționa eventualele contestații. Pe parcursul întregii zile, elevii și profesorii vor participa la diferite activități cultural-educative pregătite de organizatori.

Conform sursei citate, joi – 25 aprilie, de la ora 9, la Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” va începe proba practică din cadrul olimpiadei, iar de la ora 18, în Sala Transilvania, se va desfășura festivitatea de premiere.

Articolul precedentTaxele şi impozitele locale cresc cu aproape cinci la sută
Articolul următor„TenarisCineJunior” a strâns sute de spectatori