Compania SIMEX, cu sediul central în orașul sălăjean Șimleu Silvaniei,  expune, în această perioadă, noul brand de mobilă „MOOD” la Salonul Internațional de Mobilă “Salone Milano 2019”.

Expoziția considerată a fi cea mai mare din lume, unde se dă tonul în “moda mobilei”, se desfășoară în complexul expozițional “ISALONI” din Rho, Milano, Italia, în perioada 9-14 aprilie 2019.

Brandul de mobilă românesc „MOOD”, devenit deja brand internațional de succes, se prezintă în România la scurt timp după lansarea sa la Expozițiile Internaționale de la Koln și Budapesta, unde a fost un succes internațional care s-a reflectat în colaborări pe o rază lungă, din UE până în India. MOOD by SIMEX este conceput sub semnătura cunoscutului designer român Constantin Alupoaei de la studioul IZZI DESIGN BOX din București.

Noul brand MOOD intră pe piață cu un portofoliu format din trei familii: Linea, Forma si Edge.

MOOD by SIMEX reprezintă o colectie modernă de mobilier din lemn masiv, din stejar de calitate înaltă, conceput pentru piețele din Europa, Asia, Australia. MOOD, ca gamă de linie, este un produs modern cu influente scandinave și este executat din lemn masiv, cu precizie, cu linii, forme, design și culori bine definite. Este un program contemporan în imagine, dar foarte modern în detaliu.

SIMEX nu își propune doar comercializarea produselor pe care le fabrică, ci dorește să se asigure că acestea corespund spațiilor în care urmează a fi așezate, fiind valorificate la maximum atât designul, cât și finisajele.

SIMEX, cu sediul central în „orașul mobilei” – Șimleu Silvaniei, care a devenit un loc însemnat pe harta națională și internațională a industriei de mobilă, este constituit din patru fabrici de mobilă cu acționariat sută la sută românesc, care funcționează fără întrerupere din 1947, ateliere proprii de creație cu designeri specializați, utilaje performante și cei mai buni profesioniști în arta prelucrării lemnului. Deține o largă rețea de distribuție în România, Europa, Rusia, Kazahstan, Tadjikistan, Uzbekistan, Kirghistan, Azerbaidjan, Armenia, Georgia, Ucraina etc.

Tradiția unică a meșteșugului de mobilă românească se transmite din generație în generație de peste un secol, rezistând cu succes „valului globalizării” care are scopul precis de a transforma România dintr-o țară producătoare de top într-o piață de desfacere pentru alte țări. Din păcate, compania SIMEX a rămas ultima fabrică de profil din România, care, în pofida greutatilor, se încăpățânează să meargă înainte.

MOOD by SIMEX intenționează, în viitorul apropiat, să deschidă magazine proprii în toate municipiile din România, și magazine prin parteneriat, în Europa, America, Australia și Asia, prin care să se promoveze sintagma calității „Made in Romania”. Mobila românească este cunoscută în Europa, de mai mult de 300 de ani, este frumoasă, naturală, ecologică, rezistentă, «fără vârstă» și nobilă. Mobila Simex împodobește interioare de la Kremlin, Sankt Petersburg, Kiev, Astana, Tashkent, Bishkek, Dushanbe, Groznyi, Baku, Tbilisi, Erevan, Palatul Prezidențial din Turkmenistan, Palatul Parlamentului din Romania, Castelul Peleș și diferite castele și instituții celebre din Europa.

Articolul precedentFiscul organizează o nouă întâlnire cu contribuabilii din județ
Articolul următorElevii din Hida primesc o masă caldă pe zi