Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut, joi, 30 august, doi bărbaţi de 28 şi 36 de ani, din comuna Românaşi, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat. În cursul zilei de azi, 31 august, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, din probatoriul administrat s-a stabilit că, în noaptea de 14 spre 15 august 2018, aceştia au pătruns într-un magazin de comercializare a telefoanelor mobile, de pe raza judeţului, de unde au sustras patru telefoane noi şi 40 de telefoane folosite.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 8.300 de lei, din care s-au recuperat, până în prezent, bunuri în valoare de 1.750 de lei ( două telefoane noi şi trei folosite).

Potrivit sursei citate, în baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, cei doi au fost reţinuţi, joi, 30 august a.c., şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar vineri urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a acestora.

Articolul precedentPeste 220 de bilete de tratament balnear prin Casa Județeană de Pensii
Articolul următorO nouă sesiune de admitere pentru tinerii care doresc să ajungă pompieri