Un bărbat din Chendremal a ajuns luni seara la spital, după ce a traversat strada prin loc nepermis și fost acroșat de o autoutilitară condusă de un bărbat din Mureș. Accidentul s-a petrecut pe DN 1F, în localitatea Zimbor.

 

 

Potrivit IPJ Sălaj, pe D.N. 1 F, în localitatea Zimbor, un bărbat de 44 de ani din Sâncraiu de Mureș,  județul Mureș, în timp ce conducea o autoutilitară cu semiremorcă, pe direcția Zalău – Cluj Napoca, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a acroșat cu partea dreapta față, un bărbat de 68 de ani, din localitatea Chendremal, care se angajase în traversarea carosabilului, în mod neregulamentar, prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. 

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ. 

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Când sângele de român strigă după ajutor, trebuie să ne unim cu îndârjire, să îl apărăm
Articolul următorContractul privatizării PETROM: dovada trădării naționale, ascunsă 20 de ani – Dezvăluiri din JAFUL secolului