Delgaz Grid, distribuitorul licenţiat de gaze naturale în Sălaj şi în alte 19 judeţe din partea de nord a României (şi de energie electrică în şase judeţe din Moldova), informează clienţii despre faptul că, reprezentanţii companiei realizează în zona de responsabilitate citirea contoarelor de gaz şi electricitate. Astfel, datele colectate în urma citirii contoarelor sunt transmise de către Delgaz Grid furnizorilor de gaz pentru care au optat consumatorii. Aceste date stau la baza emiterii de către furnizori a facturilor reprezentând contravaloarea cantităţii de energie consumată. În cazul consumatorilor casnici citirea contoarelor de gaz, în jumătatea de nord a ţării, se face o dată la trei luni şi este obligatorie şi pentru consumatorii care au optat pentru sistemul de autocitire. ”Întrucât citirea contoarelor este obligatorie, potrivit reglementărilor legale în vigoare, şi totodată stă la baza procesului de facturare, adresăm rugămintea tuturor consumatorilor de gaz şi electricitate din aria noastră de responsabilitate să permită accesul la contoare a reprezentanţilor firmei MSC Operaţional SA, desemnată de către Delgaz Grid să execute aceste operaţiuni”, spun reprezentanţii distribuitorului licenţiat de gaze naturale.

Angajaţii acestei companii pot fi recunoscuţi după brandul EPlus care se regăseşte pe legitimaţiile de serviciu, precum şi pe îmbrăcămintea pe care aceştia o poartă în timpul programului de lucru. În cazul în care consumatorii nu sunt acasă în ziua anunţată de firma precizată pentru citirea contoarelor, această operaţiune este reprogramată pentru o altă dată ce va fi adusă la cunoştinţa acestora.
Compania solicită consumatorilor ca în condiţiile în care sesizează neconformităţi în modul de prezentare a persoanelor care se ocupă de citirea contoarelor, să le sesizeze la numerele de telefon Delgaz Grid: 0800.800.900; 0800.800.366, pentru a evita interacţiunea cu falşi cititori.

Articolul precedentIncendii peste incendii în Sălaj. Flăcările au distrus: un autoturism, cauciucuri depozitate într-o vulcanizare şi hectare de vegetaţie
Articolul următorÎn Sălaj se construieşte din ce în ce mai mult. Cele mai multe autorizaţii de construire, eliberate în Zalău