Parohia Ortodoxă Hereclean, în parteneriat cu Primăria Comunei Hereclean și Asociația „PRO HERECLEAN”, organizează în această perioadă, o serie de întâlniri săptămânale, în cadrul proiectului „ÎMPREUNĂ PENTRU COPII”.

Sunt așteptați cei mici, însoțiți de părinți, să vizioneze câteva dintre cele mai îndrăgite filme de Crăciun.

Conform statisticilor, jumătate dintre copiii din România petrec împreună cu părinții doar o oră pe zi ceea ce, spun specialiștii, le afectează dezvoltarea. De aceea, orice prilej de reunire a familiilor înseamnă un câștig atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, susțin inițiatorii proiectului. „Ne dorim ca prin acest demers să aducem zâmbetul pe fața copiilor noștri și totodată liniștea, măcar pentru două ore, părinților și celor prezenți la aceste seri culturale. De asemenea, sperăm, prin această acțiune, să reușim să realizăm și o îmbunătățire a relațiilor interumane din comunitatea noastră”, au mai menționat organizatorii.

Activitățile se desfășoară, în fiecare duminică, până în 30 decembrie 2018, la Căminul Cultural din Hereclean. Prima întâlnire a avut loc duminică, 25 noiembrie 2018, participanții având ocazia să vizioneze filmul „Singur acasă (1990)”.

Articolul precedent”Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”, la API Zalău
Articolul următorŞimleuanca Crina Pop, câştigătoarea Festivalului „Du-te dor cu Mureşul”