În incinta Școlii Gimnaziale “Simion Bărnuțiu” Zalău a fost amplasat un ansamblu modular cu două spații educaționale, hol și grup sanitar, care vor deservi două clase de elevi, informează administrația locală. Valoarea investiției este de aproximativ 382.000 lei.

 

Ansamblul modular este prevăzut cu două săli de clasă complet echipate (instalații sanitare, electrice și de încălzire/climatizare, uși interioare/exterioare, calorifere, ventilatoare, convectoare, covor PVC, rulou cu lamele din plastic, prize, întrerupătoare, corpuri de iluminat, etc.), un hol comun, grupuri sanitare (unul pentru fete și unul pentru băieți) și un spațiu pentru persoanele cu dizabilități, utilat conform standardelor și normativelor în vigoare.

Potrivit Primăriei Zalău, pentru buna desfășurare a activității, aceste spații au fost racordate la utilități, respectiv alimentare cu apă și energie electrică, cât și la rețeaua de canalizare publică. Spațiile care au destinația de săli de clasă urmează să fie dotate cu mobilier, bănci și scaune, acestea putând fi folosite începând din luna mai.

Valoarea investiției este de 382.080 lei,  sumă asigurată din bugetul local.

Sursa: Realitatea de Salaj