Trei porţiuni din autostrada Transilvania ce străbat județul Sălaj au ca termen de depunere a ofertelor a doua jumătate a lunii mai, alte două tronsoane urmând a fi scoase la licitaţie la sfârşitul lui iunie.

Anunțul a fost făcut de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, aflat azi, 11 mai, într-o vizită de lucru în Sălaj, alături de directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga.

„Autostrada este, după cum ştiţi, împărţită în mai multe secţiuni. (…) Secţiunea Mihăeşti-Zimbor – 22 mai, depunerea ofertelor, procedura a fost lansată, aşteptăm depunerea ofertelor; secţiunea Zimbor – Poarta Sălajului – 22 mai termen de depunere a ofertelor, procedură lansată, aşteptăm să vedem firmele care vin să depună oferte; secţiunea Nuşfalău – Suplacu de Barcău – 22 mai termen de depunere a ofertelor”, a declarat Răzvan Cuc.

Acesta a adăugat faptul că alte două secţiuni, Poarta Sălajului – Zalău – tunelul Meseş şi Nuşfalău – Suplacu de Barcău, vor fi scoase la licitaţie până la sfârşitul lui iunie.

De asemenea, tronsonul doi al centurii ocolitoare a Zalăului va fi scos la licitaţie până cel târziu în data de 24 mai, pentru proiectare şi execuţie.

Ministrul a mai afirmat că, în cazul în care nu există contestaţii, estimează că în termen de 90 de zile de la depunerea ofertelor se pot semna contractele de execuţie de lucrări.

Sursă: Prefectura Sălaj

Articolul precedentNoi promisiuni: Gara din Jibou ar putea fi reabilitată cu fonduri guvernamentale
Articolul următorProfesorii de matematică din Maramureș, Satu Mare și Sălaj s-au întâlnit la Zalău