Dr. Liliana Neaga a demisionat din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Zalău, funcție pe care a ocupat-o din luna noiembrie 2017, după ce fostul manager, Laurențiu Barna, s-a pensionat. Demisia a fost înaintată conducerii Consiliului Județean (CJ) Sălaj în subordinea căruia se află SJU Zalău şi vine la câteva zile după ce unitatea spitalicească, cea mai mare din județ, a pierdut o finanțare nerambursabilă în valoare de 13 milioane de lei de la bugetul de stat, sumă din care se puteau realiza investiții importante și totodată necesare.
”Am împlinit un an și un pic de interimat în postura de manager al Spitalului Judeţean de Urgență Zalău, timp în care sper că m-am ridicat la nivelul pretențiilor acestui post, dar și că am împlinit așteptările voastre față de un om care s-a angajat să vă conducă destinele și carierele. Suntem o familie. Luptăm împreună pentru sănătatea semenilor noștri. Am încercat și eu, prin știința și priceperea mea, să susțin această mare familie a noastră. Din păcate, probleme personale mă vor ține departe într-o prea mare măsură în perioada imediat următoare, de aceea mă văd nevoită să îmi întrerup activitatea de manager. Postul acesta implică dedicație totală, iar eu nu voi mai putea acoperi toate cerinţele și sunt nevoită să renunț și să cedez frâiele unui succesor pe care sper să îl susțineți așa cum ați făcut-o și cu mine! Vă mulțumesc și îmi cer, cu plecăciune, iertare pentru greşeli. Sărbători fericite!”, a declarat dr. Neaga Liliana.
De precizat este faptul că, din suma amintită trebuiau realizate lucrări de extindere a Ambulatoriului, a Blocului Operator şi a altor spaţii din spitalul judeţean. Însă, în termenul legal, de un an, pentru finanţarea nerambursabilă s-a realizat doar studiul de fezabilitate al proiectului.

Sursa foto: Facebook Neaga Liliana Maria

Articolul precedentPompierii, în vizită la Centrul de Îngrijire pentru persoanele cu handicap din Boghiș
Articolul următorDe Sărbători, Direcția de Sănătate Publică Sălaj are program special