Trei adolescenți, cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie au fost prinşi de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, unul dintre aceștia fiind arestat preventiv. Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate.

„În data de 30 august 2019, ora 21:33, Poliția Municipiului Zalău a fost sesizată prin SNUAU 112,  de către un bărbat, din municipiul Zalău, cu privire la faptul că, în jurul orei 20.30, în timp ce se deplasa spre locuiță a fost lovit de o persoană necunoscută. În urma loviturii, bărbatul a căzut, moment în care alte două persoane i-au sustras suma de 200 lei, telefonul mobil și o plasă în care avea mai multe acte”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Verificările efectuate de poliţişti au dus, marți, 3 septembrie 2019, la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. „Este vorba despre trei adolescenți: o persoană de sex feminin, în vârstă de 16 ani și două persoane de sex masculin, în vârstă de 13, respectiv 16 ani. Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului”, au explicat oamenii legii.

Potrivit sursei citate, adolescentul de 16 ani a fost arestat preventiv, celelalte două persoane fiind cercetate în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale a acestora.

Articolul precedent18 cicliști belgieni vor ajunge la Cehu Silvaniei. Pentru ce pedalează 1.000 de kilometri
Articolul următorAproape 500 de joburi vacante în judeţ. Vezi aici oferta